6 Eylül 2015 Pazar

48 GÜNDE 81 ŞEHİT! TERÖRÜ LANETLİYORUZ! ŞEHİTLERE SON!

YETER ARTIK!
Ağlattığınız anneler, babalar,çocuklar yetmedi mi ? Aldığınız canlar yetmedi mi? Koltuk sevdasından ocaklara düşürdüğünüz ateş yetmedi mi? Korkuyla uyuyp uyanan insanlara yazık değil mi?

Buna sebep olan herkes bu dünyada cehennemi yaşasın. Ne güzel söylemişler, annelere bu dünyada cehennemi yaşatan herkes cehennemde cayır cayır yansın. İçimizdeki acı, gözümüzdeki yaş dinsin artık. Vatan için can verenleri üzüntüyle anıyorum. Bütün ailelere sabır diliyorum..

Kelimeler kifayetsiz kalıyor, yetmiyor kurduğum cümleler acımı,üzüntümü paylaşmama. Bitsin artık bu terör denen lanet.Anneler huzurla uyuyup uyansın.Bunun başında her kim varsa artık bir durup düşünsün! Kendi canınızdan kanınızdan birini kaybedince mi anlayacaksınız?

  Hiç mi vicdanınız yok bu insanları düşünmüyor musunuz? Ne hayalleri, ne umutları vardı. Hepsini yaktınız yok ettiniz.Milletimiz yoruldu, ailelerimiz yıkıldı.Tüm bunlara fırsat veren, izin veren, zemin hazırlayan ve hatta yardımcı olanların, destekleyenlerinde yüreğine bir kor düşsün, insanlıktan nasiplerini alsınlar artık. Allah'ı sen görüyorsun, bu acımasız insanları sana havale ediyoruz..


  ŞEHİTLER ÖLMEZMİŞ.GİDİN SORUN BAKALIM ANASINA,
ÖLÜYOR MU, ÖLMÜYOR MU ?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder